Mijn favorieten

Wie zijn wij


Gerrit Evink Register Makelaar Taxateur kent Wezep en omgeving als zijn broekzak, hij is in de regio geboren en getogen en woont er nog steeds met veel plezier. De plaatselijke woningmarkt heeft voor hem geen geheimen. Hij geeft u een gedegen en eerlijk advies, of het nu om aankoop of verkoop gaat. Gerrit is thuis op de regionale woningmarkt, en als ondernemer met zijn roots in de agrarische wereld is hij ook uitstekend op de hoogte met bedrijfsmatig en landelijk onroerend goed.

Financieel adviseur Tom Petrovic begeleidt u bij alle financiële vraagstukken. Zijn adviezen zijn helder en transparant, zorgvuldig onderbouwd en berekend op de toekomst. Uw toekomst!

Jan Lier levert ook zo zijn bijdrage en expertisevoor ons bedrijf als financieel deskundige, en heeft net als Tom zijn sporen verdient in de financiële wereld van hypotheken en verzekeringen.

Christien Evink neemt een deel van de administratie van de makelaardij op zich.

Luwina Wielink is assistent makelaar, tevens ondersteunt zij administratief Tom Petrovic op het gebied van hypotheken en verzekeringen.

Wij hebben ruime kennis in huis om u vakkundig te begeleiden. Dit alles vertaalt zich in korte lijnen, snelle service, eerlijke tarieven en maatwerk.

Natuurlijk maken we gebruik van de modernste marketing tools, social media en Funda. Meer weten? Maak snel een afspraak. Wij komen vrijblijvend bij u langs!
 

Evink & Petrovic Makelaars & Financieel adviseurs B.V.

Kantoor Vestiging Evink & Petrovic Makelaars & Financieel adviseurs B.V.

Adresgegevens

Zuiderzeestraatweg 498
8091 CT Wezep
maandag tot vrijdag vanaf 8:30 uur tot 17:30 uur